Rakan Blogger

Tuesday, November 27, 2012

 Hi, jom ceciter pasal papan tulis...

Nika lukis apa tue....? "mami, cuba tengok..seorang budak perempuan yang gembira, tiba2 terkejut... sbb ada labah2".

suka sangat tengok bila mereka lukis macam2......


tara.....cute tak? hihi....mami kata...."cantik!" hihi....

Hujung minggu lepas, saya dan keluarga jalan2 ke Carrefour Alamanda Putrajaya. Sudah lama tak ke sana..
bila ke pasaraya besar macam ni, salah satu sudut yang tak terlepas punyer....ialah bahagian stationeries. terjumpa papan tulis ni (tak hitam pun..:-) anak2 kata 'nak2'....mau tak mau terpaksa beli. sebenarnya saya pun teringin jg benda tu....haha....sbb ianya portable...senang bawa ke mana2. Kalau anak2 nak conteng, nah...'. jimat kertas lagi.

Sebelum ni, saya ada beli papan tulis "Double Sided (Blackboard and magnetic whiteboard)" di laman web http://shop.usleducation.com dengan harga RM60...>< memang sangat2 berbaloi terutama ibubapa yang mempunyai 2 atau lebih anak. (macam saya...hihi)

See....??
dua2 dapat...dah bosan, boleh tukar2....
yang best juga...boleh buat macam2..


baru2 ni, saya ada tengok papan tulis ni dkt USL tapi harganya dah naik. Kalau nak tau, blh pergi ke laman web tu dan taip 'Children's Easel' dan tekan search. untunglah saya beli dulu.. :-)

ok...sampai di sini saja cerita kali ini.
See u soon...

Sekian.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HTML